За нас

Наргиле бар и ресторант „Арабия“ се намира в Бояна. Заведението предлага наргилета – традиционни, стъклени, в плод – с първокласен тютюн „Ал фахер“, приготвени от истински майстор. Менюто му включва специалитети от европейската и арабска кухня. Обстановката е с нотка на ориенталска пищност и все пак в елегантния ар деко стил.


Ресторантът разполага с 60 места вътре и с 90 места в градината, детски кът, както и с паркинг за 30 автомобила. Обслужването е превъзходно – спазваме дълбоките традиции на ориенталското гостоприемство. 
Мястото е подходящо за семейни празненства, включително и за детски рождени дни, сватби, фирмени партита, коктейли. Билярдната зала и възможността за спокойна игра на шах и табла привличат множество любители на тези игри през деня. 

 


Мястото е наргиле бар и ресторант „Арабия“, ние ви очакваме! 

Наргиле бар

Наргиле бар „Арабия“ е разкошно място за релакс и разпускане с приятели, а също и за по-неформални работни срещи.

Ресторант

Ресторант „Арабия“ е с капацитет 150 места – 60 вътре, в елегантно, пищно обзаведени зали, и 90 навън в разкошната градина.

Градина

Ресторант с градина, особено в зелената Бояна, близко и в същото време далеч от шума и врявата на София – това е истински оазис през пролетта и лятото.

Билярд, шах, табла

Добрите заведения с билярд имат специален чар, който ценителите познават добре. Ако сте от тях, каним ви в наргиле бар и ресторант „Арабия“.

Детски кът

Ресторант с детски кът и градина близо до София и в същото време далеч от градския шум, деца и родители „Арабия“ с радост отваря вратите си за вас.

Самостоятелен паркинг

Наргиле бар и ресторант „Арабия“ разполага със собствен паркинг с 20 места на открито и 10 на закрито.